test
Loading Events
  • This event has passed.

Sustainable Leadership with Swedish Minister for Enterprise and Innovation (in Swedish)

The Bridge Forum lanserar nytt event om hållbart ledarskap: Näringsminister Mikael Damberg först ut i heta stolen!

Det har länge talats om möjligheten att både tjäna pengar och driva hållbara företag – men hur går det till i praktiken? Vilket ansvar har näringslivet för samhällsutvecklingen? Och hur ser i så fall en hållbar näringspolitik ut?

Hur kan företag bidra till så väl ekonomisk tillväxt som social och miljömässig hållbarhet? Kan relationen mellan näringsliv och politik utvecklas för att stärka både samhället och företagens konkurrenskraft?

Samtidigt har de senaste åren präglats av infekterade debatter mellan näringslivet och politiken om bland annat skatteparadis, vinster i välfärden och 3:12-regler. Hur påverkar det näringspolitiken när bolagen och dess ledare blir mer aktiva i samhällsfrågor?

Möt näringsminister Mikael Damberg (S) i ett samtal med ekonomi- och hållbarhetsjournalisten Thomas Frostberg om ett hållbart ledarskap i och för näringslivet.

Detta är det första eventet i en serie om hållbart ledarskap, som arrangeras av The Bridge Forum. Håll utkik efter kommande inbjudningar till våren!

Anmäl er här: http://bit.ly/2AWOZXd
Program:
09.45: Fika och registrering
10.15: Intervju och samtal
11.30: Avslut

Event info

Details

Date:
6 December, 2017
Time:
09:45 - 11:15
Website

Venue

STUDIO Meetingpoint, Malmö
Nordenskiöldsgatan 24
Malmö, 21119 Sweden
+ Google Map